2015. március 6.

25. Lukácsházi sonkás szütyő II. helyezett és Közönség díjas

Fotó: Kolnhofer Mónika

Hozzávalók:
Tésztához: 
  • 1,10 kg liszt 
  • 1 kg margarin 
  • 3 dkg só 
  • 1 dl olaj 
  • 0,5 dl ecet


Töltelékhez
  • füstölt-főtt sonka 
  • mascarpone 
  • mustár
  •  bors


Díszítéshez
  •  fekete erdő sonka


Elkészítés: A tésztát előző nap elkészítjük. A tölteléket ízlés szerint elkészítjük. A tésztát kinyújtjuk, téglalapokra vágjuk, mindegyikre teszünk a töltelékből. Szütyőt formálunk belőle, és a sonkával megkötjük.


Készítette: Brennerné Albert Judit

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése