Fotó: Kolnhofer Mónika |
Hozzávalók:
- leveles tészta (mirelit is lehet)
- 40 dkg főtt, füstölt tarja
- 25 dkg trappista sajt
- 2 tojás sárgája
- 2 ek. tejföl
- bors, szerecsendió
- 1 tojás a kenéshez
Elkészítés:
A
töltelékhez a tarját és a sajtot ledaráljuk. Hozzáadjuk a tojássárgáját, a
tejfölt és a fűszereket, majd alaposan összekeverjük. A leveles tésztát
kinyújtjuk, majd 7x7-es négyzetekre vágjuk. Rákanalazzuk a tölteléket, ezután
kis kendőket formázunk a tésztából, s a végeit visszahajtjuk. Tojással
megkenjük a tetejét. 200°C-on 20-25 percig sütjük.
Készítette: Gaál Bea
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése