Hozzávalók:
Tésztához:
- 30 dkg liszt
- 25 dkg vaj
- 1 csapott tk. só
- 1 dl tejföl
Krém:
- 1 dl tejföl
- 2 tejszínes sajt
- 1 mk. só
- 1 késhegynyi pirospaprika
- 10 dkg vaj
- 1 kk. liszt
- 7,5 dkg reszelt sajt
Tetejére:
- 1 tojás
- 7,5 dkg reszelt sajt
Oldalára:
- 20 dkg reszelt trappista sajt
Elkészítés: A
tészta hozzávalóit összegyúrjuk, és másnapig hűtőbe tesszük. Vékonyra nyújtjuk,
kiszaggatjuk. Tetejét megkenjük tojással, és megszórjuk reszelt sajttal.
200°C-on megsütjük. A krém hozzávalóit összekeverjük. A pogácsák közé töltjük a
krémet, majd reszelt sajtban megforgatjuk.
Készítette: Tengelics
Zoltánné
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése