2013. március 11.

3. Sonkás papucs

Hozzávalók:
  • 1 ek. ecet
  • 2 ek víz
  • 1 tojás
  • 1 csomag sütőpor
  • 30 dkg liszt
  • 12 dkg ráma
Töltelék:
  • 1 főtt tojás
  • 20 dkg sonka
  • 1 tojásfehérje
Elkészítés: A hozzávalókat sima tésztává gyúrjuk, hideg helyen 30 percig pihentetjük. 1/2 cm vastagságúra sodorjuk kb. 5 cm átmérőjű korongokat szaggatunk, közepébe egy kiskanálnyi tölteléket teszünk. Félbehajtjuk és villával nyomkodjuk össze a szélét. Tetejét tojással megkenjük. 180-200 fokon 10-15 percig sütjük.

Készítette: Varga Zoltánné

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése