Hozzávalók:
- 10 dkg márványsajt
- 1 tojás
- 50 ml olívaolaj
- csipet só
- 10 dkg dió
- 10 dkg liszt
- 3,5 dkg zabkorpa
Elkészítés: A hozzávalókat összegyúrjuk. 30 percig hűtőben pihentetjük. Sütőpapíron 4-5 mm vastagra sodorjuk. Felkockázzuk 3x3cm-es darabokra. Úgy, ahogy van sütőlemezre tesszük. 180 fokos sütőben 15-18 percig sütjük. Zárható dobozban egy hétig is tárolható.
Készítette: Varga Zoltánné
Köszönöm a receptet, hamarosan kipróbálom. :)
VálaszTörlésEgy kérdés azonban felmerült.. a dió darálva, vagy durvára darálva kell-e bele? Emlékeim szerint mintha durvára darált lett volna, de nem vagyok benne biztos.