- 1csomag leveles tészta
- 20 dkg csirkemáj
- 1 nagy fej vöröshagyma
- rozmaring
- majoranna
- őrölt fehér bors
- só
- 1 ek vaj
- 1 tojás
A vöröshagymát megtisztítjuk, kis kockákra vágjuk. A vajat felhevítjük, a hagymát üvegesre pároljuk, majd hozzáadjuk a kis darabokra vágott májat. Fűszerezzük és megsütjük. Hagyjuk teljesen kihűlni. Addig a leveles tésztát vékonyra kinyújtjuk, négyzetekre vágjuk. Mindegyikre ráhelyezünk egy teáskanálnyi hagymás májat. A tojást felverjük, a tészta szélét megkenjük, majd a négyzetek sarkait összefogjuk, és összenyomjuk, hogy sütésnél ne nyíljon szét. A kis batyukat tepsibe, egymástól kicsit távolabb helyezzük. A tetejét szintén megkenjük a felvert tojással, és előmelegített sütőben 200 fokon megsütjük.
Készítette: Banga Bernadett
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése