2013. március 12.

13. Sonkás borkorcsolya

Hozzávalók:
  • 1 leveles tészta
  • 20 dkg darált sonka
  • 10 dkg főtt, füstölt császárszalonna
  • tejföl
  • 1 ek. almás-ecetes torma
  • bors
  • 1 tojás
  • magok
  • reszelt sajt
Elkészítés: A tésztát kinyújtjuk, köröket szaggatunk belőle. Összekeverjük a sonkát, szalonnát, tejfölt, tormát, és borssal ízesítjük. Ebből a krémből teszünk a körök felére, az üresen hagyott felét ráhajtjuk, széleit összenyomkodjuk. Lekenjük tojással. Megszórjuk magokkal és reszelt sajttal. 175 fokos sütőben megsütjük.

Készítette: Vértes Ildikó

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése